|
Galéria
Galéria » 2019. Tavaszi-Nyári ételeink
|
Kakukkfüves pisztráng kacsazsírban sült burgonyával, tormás majonézzel |
|
|
|
Harcsa steak paprikamártással, baconbe göngyölt túróscsuszával |
|
|
|
Bélszín mignon kacsamájjal, erdei gombákkal, francia rakott burgonyával |
|
|
|
Fogasfilé és garnélarák paprikamártásban, kacsazsírban sült burgonya szeletekkel |
|
|
|
Grillezett csirkemell erdei gombákkal, zöldséges gerzli rizottóval |
|
|
|
Lassan sült kacsacomb vajas tésztában, párolt lilakáposztával, petrezselymes hor |
|
|
|
Mézes-mustáros kacsamáj panko morzsás magvas krokettel, rózsaborssal |
|
|
|
Rántott velőrózsa panko morzsás magvas krokettel, céklás-majonézes mártásban |
|
|
|
|
|
„A” menü: Töltött csirkecomb vitaminos rizzsel
CSÜTÖRTÖK: Magyaros burgonyaleves, csipetkével
„A” menü: Lecsós szelet tarhonyával
PÉNTEK: Minestrone leves
„A” menü: Rántott hal petrezselymes rizzsel, fehérbor mártással
|
|
|